fbpx

Gebruiksvoorwaarden

Alliance Laundry Systems onderhoudt deze website als service aan de internetgemeenschap.

De inhoud (afbeeldingen en tekst) die door Alliance Laundry Systems op deze website wordt geplaatst, valt onder het auteursrecht. U kunt de inhoud alleen downloaden om de constructieve marketing en verkoop van Alliance Laundry Systems-producten en diensten te verbeteren. De inhoud mag niet op andere wijze worden gekopieerd en mag niet worden gewijzigd. Alliance doet alles wat redelijk is om informatie nauwkeurig en actueel te houden, maar geeft geen garantie of verklaringen omtrent de nauwkeurigheid of volledigheid van deze informatie. Alliance is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit het feit of u wel of niet toegang hebt tot speedqueeninvestor.com of het gebruik van de informatie op speedqueeninvestor.com.

Als u op bepaalde koppelingen klikt op speedqueeninvestor.com gaat u naar andere websites waarvoor Alliance geen verantwoordelijkheid neemt.

Alle niet-persoonlijke informatie, communicatie of materiaal die u aan speedqueeninvestor.com of Alliance stuurt via internet of e-mail zijn niet vertrouwelijk. We zijn vrij in het gebruik en de reproductie van dergelijke informatie, voor elk doeleinde. We zijn met name vrij in het gebruik van ideeën, concepten, knowhow of technieken in dergelijke informatie, voor elk doeleinde, waaronder het ontwikkelen, produceren of verkopen van producten. Alle informatie die u aan deze website stuurt, moet correct zijn, niet de rechten van anderen schenden en legaal zijn.

Aanduidingen van handelsmerken geven alleen de status van het handelsmerk in de Verenigde Staten weer. Status en aanduiding van handelsmerken kunnen per land verschillen.

Deze overeenkomst wordt geregeld door en is opgesteld in overeenstemming met de wetten van de staat Wisconsin zonder in strijd te zijn met de geldende wet. Indien een voorwaarde in deze Overeenkomst niet wettig, ongeldig of niet-uitvoerbaar blijkt te zijn, om welke reden dan ook, moet die voorwaarde los van deze Overeenkomst worden gezien. Dit heeft geen invloed op de geldigheid en uitvoerbaarheid van de resterende voorwaarden. De website wordt beheerd door Alliance Laundry Systems vanuit zijn vestigingen in de staat Wisconsin, in de Verenigde Staten van Amerika.

Alliance behoudt het recht voor producten terug te trekken waarnaar op de website wordt verwezen en deze juridische verklaring te wijzigen, op elk willekeurig moment, en behoudt teven het recht voor berichten te verwijderen die volgens Alliance beledigend, opruiend, onnauwkeurig of op andere wijze denigrerend zijn jegens Alliance of zijn producten.