fbpx

FAQ

Partneriteti me N°1 në Botë në Lavanderitë e Vetëshërbimit

Për sa I përket Speed Queen

Laundromats Speed Queen

Pyetje nga përdoruesit e laundromat

Kërkimet e investitorëve

Produkte të Speed Queen


1. çfare mund të bëj Speed Queen?

Speed ​​Queen është një anëtar i Alliance Laundry Systems, udhëheqësi botëror në prodhimin e pajisjeve profesionale dhe industrial të lavanderive për më shumë se 100 vjet. Alliance LS bashkon markat kryesore në botë në fushën e lavanderisë tregtare.

Si numër një në fushën e tyre, Alliance LS dhe Speed ​​Queen janë angazhuar çdo ditë në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve më të mira të mundshme për klientët e tyre, qofshin ato në lavanderi, në banesa komunale, në lavanderi të integruar ose në shitjen e makinave larëse profesionale ose shtëpiake dhe tharëse.


2. Laundromat Speed Queen çfarë është ?

Lavanderitë e Speed Queen janë dyqane konceptesh të krijuara për të rritur përvojën e klientit në lavanderi dhe për t’i kthyer lavanderitë në një hapësirë ​​miqësore. Me këtë në mendje, Speed Queen ​​dëshiron t’i kthejë lavanderisë në rolin e saj historik dhe funksionin e saj shoqëror.


3. Cilat janë avantazhet e një lavanderi?

Shumica e familjeve tani kanë një makinë larëse. Pra, si mund të shpjegohet suksesi i lavanderive? Së pari, një pjesë e popullsisë – sado e vogël – nuk ka makinë larëse: studentë, këdo që sapo është zhvendosur në një apartament të pa përfunduar (lavanderia është atëherë një zgjidhje e përkohshme) dhe ato shtëpiake ku bëhet një zgjedhje e qëllimshme për të mos marrë makinë larëse . Në të vërtetë, lavanderi ofron avantazhe të pamohueshme:

 

 • Një shërbim profesional: Pajisjet profesionale, industriale të Speed ​​Queen janë të njohura për materiale cilësore, qëndrueshmëri dhe rezultate të shkëlqyera. çarëdo lloj rrobash që keni, Speed ​​Queen garanton një larje perfekte.
 • Kurseni kohë: Makinat eSpeed Queen lajën rrobat tuaja në rreth 30 minuta dhe thahen në kohën e regjistrimit. Lani dhe thani në më pak se një orë.
 • Ekonomizoni: në një makinë, ju mund të lani gati 20 kg lavanderi, një ngarkesë e pamundur për një model vendas.
 • Lani sende te mëdha: Falë lavanderive të Speed Queen, ju mund të lani sende shumë të mëdha lavanderi siç janë duvet , perdet, tapetet…
 • Merrni pjesë në jetën e lagjes: Lavanderitë e Speed Queen janë krijuar për të siguruar rehati maksimale për përdoruesit, por edhe për të krijuar një atmosferë miqësore të favorshme për tu shoqëruar. Disa lavanderi janë të pajisur me Wi-Fi, TV dhe një dhomë relaksimi.

4. Cilat janë nivelet në lavanderitë e Speed ​​Queen?

Normat ndryshojnë në lavanderi të ndryshëm dhe në varësi të kapacitetit të makinave larëse *:

 • Midis 3 dhe 5 euro për makinat larëse me kapacitet nga 6,5 ​​deri në 9 kg
 • Përafërsisht 6 euro për makinat larëse me një kapacitet prej 13,5 kg
 • Nëntë deri në rreth 11,50 euro për makinat larëse me një kapacitet 18 kg
 • Përafërsisht 14,50 euro për lavatriçe me një kapacitet 24 kg

Sa i përket tharëseve, çmimet gjithashtu do të varen nga koha e tharjes:

 • Tharëse me kapacitet 13,6 kg: ndërmjet 0,50 dhe 1 euro për cikël
 • Tharëse me kapacitet 20,4 kg: ndërmjet 1 dhe 2 euro për cikël

* Këto çmime janë vetëm indikative, bazuar në tarifat e disa lavanderive të Speed Queen: për informacion të saktë, ju ftojmë të përdorni Store Locator dhe të kontrolloni detajet e lavanderi më të afërt për ju. Më në fund, vini re se karta e besnikërisë ju jep të drejtën e tarifave me zbritje.


5. Si mund ta gjej lavanderinë më të afërt në shtëpinë time?

Speed ​​Queen ka zhvilluar një Laundromat Locator për të gjetur lavanderi më të afërt në shtëpinë tuaj. Të gjitha informacionet në lidhje me lavanderitë janë të hollësishme: adresa, harta, tarifat, orët, shërbimet e ofruara dhe disa rekomandime për larjen dhe tharjen e rrobave.


6. Si funksionon lavanderi e një Speed Queen ?

çdo lavanderi e Speed Queen është unike, por përdorimi i makinave larëse dhe tharëseve është gjithmonë intuitive dhe shpjegohet në çdo dyqan.


7. Pse të hapim një lavanderi te Speed Queen?

Hapja e një lavanderie Speed Queen do të thotë një ndryshim i plotë i jetës, vendosja në llogarinë tonë, përfshirja në një projekt, bërja diçka për zonën tuaj lokale nëse keni një të tillë, gjetja e një investimi ose biznesi fitimprurës, plotësimi i të ardhurave tuaja dhe planifikimi për daljes në pension.

Një lavanderi Queen Speed ​​është një investim modest, i cili nuk kërkon trajnim specifik. Ju mund të vazhdoni aktivitetin tuaj profesional paralelisht: menaxhimi është i thjeshtë dhe mund të bëhet nga distanca.

ROI i një lavanderie Speed Queen është i shpejtë dhe ju mund ta hapni një në disa muaj, me mbështetjen e ekspertëve për pastrim industrial në lavanderi: seleksionimi i faqes, planet e biznesit, zgjedhja e makinave … Përfaqësuesit rajonalë të Speed Queen – afër jush dhe të gatshëm për të ndihmuar – do të jetë pika juaj e drejtpërdrejtë e kontaktit, duke garantuar shërbim me cilësi të lartë dhe dizajn të kujdesshëm: kartela grafike e lavanderive tona është krijuar për të krijuar përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit.

E njohur për përsosmërinë e produkteve të saj me cilësi të lartë, Speed ​​Queen shoqëron investitorët e saj që nga fillimi i aventurës së tyre. Suksesi i klientëve tanë është suksesi ynë dhe krenaria e Speed ​​Queen, numri 1 botëror midis lavanderive.


8. A mund të hapet lavanderi i Mbretëreshës së Shpejtësisë pa staf?

Hapja e një lavanderie Speed Queen kërkon vetëm një investim të vogël fillestar. Gjithçka do të varet nga karakteristikat e lavanderi që dëshironi të hapni, përfshirë madhësinë e tij.

Zgjidhjet e financimit janë të mundshme në disa vende, përfshirë Shqiperin. Për më shumë informacion mbi këtë temë, ju ftojmë të na kontaktoni pa angazhim: ne do të diskutojmë projektin tuaj atëherë.


9. Cilat aftësi kërkohen për të hapur një lavanderi?

Asnjë aftësi e veçantë nuk kërkohet për të hapur një lavanderi. Të qënit pak punëtor mund të jetë e dobishme, por makinat Speed ​​Queen janë të njohura për qëndrueshmërinë e tyre dhe nuk kanë nevojë praktikisht për mirëmbajtje. Përveç kësaj, pajisjet e Mbretëreshës së Shpejtësisë janë krijuar për të lehtësuar mirëmbajtjen dhe ndryshimin e pjesëve, kur kërkohet.


10. Sa ka kohë midis nënshkrimit të kontratës dhe hapjes për biznes?

Kjo do të varet nga punimet e nevojshme për të krjuar lavanderin tënde. Përgjigja për këtë pyetje mund të jepet vetëm rast pas rasti. Kontaktoni me ne dhe ne do të diskutojmë në detaje projektin tuaj.


11. Sa kushton një lavanderi?

Shpenzimi fillestar për të hapur një lavanderi do të varet nga zona e zgjedhur, pajisjet, karakteristikat e brendshme të lavanderi … Speed ​​Queen ofron zgjidhje financimi në disa vende, deri në 70% të investimit të përgjithshëm.

Në këtë investim fillestar, ju duhet të shtoni kostot e ndryshueshme që lidhen me funksionimin e lavanderi tuaj (qira mujore e lokaleve në rast të marrjes me qira, kostot e ujit, energjisë elektrike, internetit …). Për një vlerësim të saktë, mos ngurroni të na kontaktoni. Speed Queen ofron një formulë çelsa në dorë , instalimi dhe funksionimi perfundimtar i makinave për të filluar lavanderi tuaj.


12. A mund të fitoni jetesën nga një lavanderi e Speed Queen?

Një lavanderi e Speed Queen është një burim i shkëlqyeshëm i të ardhurave shtesë. Qarkullimi dhe përfitueshmëria e një lavanderie Queen Speed ​​ndryshojnë në varësi të vendndodhjes, trafikut dhe sezonit. Vendndodhja mbetet faktori përcaktues në suksesin e një lavanderie: Nëse vendndodhja është e mirë, lavanderi do të bëhet i njohur dhe do të fitojë klientë. Speed Queen do t’ju japë udhëzime për këto çështje dhe do të zhvillojë ose ju ndihmojë të zhvilloni një plan biznesi rast pas rasti. Kontaktoni me ne përmes formularit të kontaktit për më shumë informacion mbi këtë temë.


13. Cila është ROI e lavanderisë së një Mbretëreshe të Shpejtësisë?

Kthimi i investimit zakonisht vjen pas 4 ose 5 vjetësh, por përsëri kjo është vetëm indikative. Ekspertët e Speed Queen do të jenë në gjendje t’ju japin këshilla më të hollësishme në lidhje me këtë temë: na kontaktoni përmes formularit të kontaktit në internet.


14. Si ta gjej vendndodhjen e duhur për lavanderinë time?

Zgjedhja e vendndodhjes është thelbësore për qëndrueshmërinë e lavanderis tuaj. Do të keni dy mundësi: blini një lavanderi ose gjeni vendndodhjen e duhur. Kjo është arsyeja pse ekspertët e Speed Queen ​​nuk lënë asgjë rastësisht dhe këshillojnë zbatimin e lavanderisë suaj.

Vendet më të njohura do të jenë në qendër të qytetit, rezidencat e universiteteve, lagjet me apartamente të vogla (shpesh ndërtesa të vjetra), ose zonat turistike, pranë hoteleve me kosto të ulët dhe hostele të të rinjve.


15. Si mund të hartoj një plan biznesi?

Zgjidhja e çelsave në dorë të Speed Queen përfshin planin e biznesit. Ekspertët tanë kryejnë një studim të tregut që merr parasysh buxhetin dhe nevojat tuaja. Zgjedhja e vendndodhjes do të jetë një nga elementët kryesorë të suksesit tuaj dhe kjo është arsyeja pse ne vlerësojmë sistematikisht trafikun dhe potencialin e lokaleve ose vendndodhjen e propozuar.


16. A mund të hap një lavanderi Speed Queen në një qytet tjetër përveç vendit ku unë jetoj?

Queen Speed ​​është e pranishme në të gjitha kontinentet, në më shumë se 20 vende. Isshtë e mundur të hapni një lavanderi të Speed ​​Queen në një qytet tjetër, ​​por ne ju rekomandojmë që menaxheri i ardhshëm të jetë afër lavanderisë për tu kujdesur për hapjen dhe mbylljen; tani është e mundur të automatizoni hapjen dhe dhe të jeni në gjendje të ndërhyjë shpejt në rast të nje emergjence. Sigurohuni që të plotësoni fushat “qytet” dhe “vend” të formularit të kontaktit dhe të na tregoni për projektin tuaj në “seksionin e mesazheve”. Ne do të ndërtojmë një zgjidhje të rëndësishme për t’u përshtatur me nevojat tuaja.


17. A mund të hap një lavanderi dhe të kem një punë tjetër?

Po! Ky është një nga avantazhet e shumta të Speed ​​Queen: ju mund të hapni lavanderit tuaja ndërsa ndiqni aktivitetin tuaj profesional. Menaxhimi i një lavanderie të Mbretëreshës së Shpejtësisë do të zgjasë vetëm disa orë në javë, duke përfshirë të gjitha detyrat e përfshira (hapja dhe mbyllja, menaxhimi i parave, mirëmbajtja, pastrimi …).


18. A ofron ndonjë zgjidhje financimi nga Queen Speed ​​Queen?

Në shumicën e vendeve, Speed ​​Queen mund të financojë deri në 70% të projektit tuaj. Na tregoni në formularin e kontaktit nëse keni nevojë për financim dhe ne do të diskutojmë këtë me ju.


19. Sa njerëz duhet të punësoj për të drejtuar lavanderinë time?

Një lavanderi nuk kërkon domosdoshmërisht staf. Si menaxher, ju merreni me administrimin dhe mirëmbajtjen administrative. Ju mund të kaloni nëpër ofruesit e jashtëm për llogari, pastrim dhe riparime, por transferimi i jashtëm ndalet atje. Nëse dëshironi dhe keni kohën, mund të merrni përsipër menaxhimin e përgjithshëm. Sa për ne, ne do të jemi gjithmonë në anën tuaj për t’ju këshilluar dhe ndërhyrë ashtu siç është e nevojshme.


20. Cila është madhësia minimale për një lavanderi Queen Speed?

Madhësia minimale është 50 m2. Ju duhet të merrni parasysh buxhetin tuaj dhe kerkesat e vlerësuar për larjen e rrobave. Vetëm një studim i plotë mund të përcaktojë madhësinë ideale për lavanderinë tuaj.


21. çfarë lloj makinerish ofron Speed ​​Queen?

Speed Queen ofron një gamë të gjerë makinash larëse profesionale dhe tharëse: performanca dhe qëndrueshmëria e pajisjeve tona na kanë renditur në mesin e liderëve botërorë.

Kapaciteti i makinave tona larëse varion nga 6.5 në 24 kg, me disa kapacitete të ngarkesës së ndërmjetme.

Disa specifikime teknike të montimit të ngurtë *

 • Pozicionimi dhe instalimi me shtresë shumë llojshëme per mbrojtjen.
 • Kursim energjie.
 • Një sistem më efikas i kullimit.
 • Një shasi më e lehtë, më e qëndrueshme dhe e qëndrueshme, e dizajnuar për uljen maksimale të zhurmës dhe dridhjeve.
 • çentrifugimi me forcë 200 G (modeli I butë 400 G), i cili jo vetëm që zvogëlon kohën e kaluar në lavanderi, por edhe konsumin e energjisë për tharje.
 • Programim në distancë, falë softuerit Quantum Vended.
 • Një sistem i besueshëm i mbylljes së dyerve.
 • Një sirtar i furnizimit me 4 ndarje: dy për pastrues, një për zbutës të pëlhurës, një për zbardhues.
 • Opsione të shumta pagese: të centralizuara, slota monedhash, lexues kartash…

* Këto specifikime japin një ide për përmirësimet më të fundit deri më sot: këto mund të evoluojnë shumë shpejt dhe kanë të bëjnë vetëm me disa lloje të makinave. Për informacion të saktë në lidhje me makinat Speed ​​Queen, na kontaktoni.

Disa specifikime teknike për tharëse komerciale të sipër vendusura

 • Tharja më e shpejtë dhe më e efektshme përmes rrjedhës boshtore të ajrit dhe mbylljes maksimale.
 • Kërkesat e zvogëluara të hapësirës: ku dikur të instalonit një makinë të vetme, tani mund të instaloni dy.
 • Lidhjet e thjeshtuara të gazit dhe energjisë elektrike.
 • Ulje e numrit të pjesëve: më pak rrezik për difekt, më pak mirëmbajtje.
 • Një dhomë e ngrohtë e performancës për efikasitet më të mirë të energjisë.

22. Si ta pajis lavanderi e Speed Queen?

Numri minimal i makinave është 9 makina, por ka përjashtime për këtë. Speed ​​Queen ju ndihmon të vendosni numrin dhe të instaloni lavatriçe dhe tharëse në lavanderi. Për informacion të saktë në lidhje me këtë, na kontaktoni përmes formularit të kontaktit.