Speed Queen СТАРТИРА НОВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИЦИИ ЗА БИЗНЕСА С ПЕРАЛНИ НА САМООБСЛУЖВАНЕ

(Експо Париж. 23 – 26 март 2014) Най-големият в света бизнес с търговски перални е на път да постави началото на нова възможност за франчайз инвестиции, за да могат предприемачите във Франция да създават свой собствен бизнес с перални на самообслужване под общата марка „Speed Queen”.

Speed Queen е най-голямата марка на Америка за търговски перални, със създадена репутация за надеждност, изпитана в хилядите съществуващи перални на самообслужване по целия свят. Сега тя търси начини да използва технологиите и опита си, за да достави нова възможност за инвестиции в избрани страни в Европа, след успешния старт в Италия през миналата година.

Пералните на самообслужване предоставят възможност, много по-различна от «традиционните» франчайз инвестиции, фокусирани върху бързото хранене или търговията на дребно: тя не включва управлението на бързо развалящи се стоки или затрудняващо складиране, а поради операцията „самообслужване” броят на необходимия персонал е минимален, което намалява времето, което собственикът трябва да отделя за бизнеса си.

Действително, на базата на съществуващ модел, собствениците трябва да отделят само средно по няколко часа на седмица за присъствие на обекта, главно за да съберат парите, да управляват сметките и да контролират работите, изискващи обслужване или поддръжка.

Освен това, необходимите специализирани познания са минимални, извън умението да се разпознае възможността за инвестиция, която осигурява стабилна и предвидима възвращаемост, и е „устойчива на рецесия” поради непрекъснатото търсене.

Опитът във всички аспекти на планирането, уточняването, изграждането, оборудването и експлоатацията на пералня на самообслужване се споделя с франчайзополучателя, с ниво на подкрепа, което няма конкуренция според Роко Ди Бари, директор по продажбите (Европа): «Пералнята на самообслужване може да не е на първо място в списъка на потенциалните възможности за инвестиране, но потенциалните ползи са значителни», казва той.

„Магазинът с марката на Speed Queen е подходящ за хора, които търсят бизнес възможност, предоставяща голяма възвръщаемост и стабилен паричен поток, която едновременно с това изисква малки инвестиции.”

„Той може да е идеален за тези, които търсят възможност за пълна инвестиция,  особено за тези, които може би търсят промяна в кариерата си, или разполагат с налична за инвестиране парична сума, или искат да имат допълнителен доход към пенсията си”.

„С нашите знания и опит, както и благодарение на поддръжката на нашите много опитни местни дистрибутори, ние сме подходящ бизнес партньор за франчайзополучателите преди, по време на и след продажбата”.

Speed Queen

Будучи производителем оборудования для коммерческих прачечных с более чем 100-летним опытом работы, Speed Queen сегодня – компания № 1 в мировой индустрии прачечных самообслуживания.

Партнер Speed Queen

Alliance Laundry

Alliance Laundry Systems LLC
PO Box 990 - Shepard Street
Ripon WI 54971 - USA