Wasserettes: een turnkey bedrijf

Speed Queen versimpelt uw leven! Ons concept en ons deskundig advies helpen u om uw project eenvoudig te realiseren en een goedkope franchise formule te openen.

 

• Turnkey bedrijf

analysisSpeed Queen draagt zorg voor alles wat nodig is bij het oprichten van een succesvol bedrijf: analyse van de locatie, onderzoek naar de lokale markt, klantprofielen, keuze van wasmachines, installatie en inrichting van de zaak… en zelfs marketingsupport! Een turnkey bedrijf dus, in een snel groeiende industrie.

• Eenvoudig op te starten

businessHet is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw eigen baas te worden. Het Speed Queen concept is gebaseerd op een wereldwijd bewezen businessmodel, toegankelijk voor iedereen, zonder speciale kwalificaties of opleiding. Onze experts adviseren u bij elke stap om de oprichting van uw bedrijf zo gemakkelijk mogelijk te maken.

• Lage investering

investementVergeleken met de meeste commerciële ondernemingen – of grote franchises – vereist het opstarten van een wasserette slechts een kleine investering. Met een initiële inleg van € 30.000 to € 50.000 (afhankelijk van het land) ligt deelname aan deze winstgevende business al binnen uw bereik. Dankzij het bedrijfsplan dat u samen met onze experts hebt opgesteld, zult u geen moeite hebben financiële instellingen te overtuigen, dankzij het hoge beleggingsrendement van een zelfbedieningswasserette. Daarnaast biedt Speed Queen zijn eigen financieringsregelingen via de Alliance Laundry Systems Group.

® Gedeponeerd handelsmerk van Alliance Laundry Systems LLC
© 2018 Alle rechten voorbehouden