Wasserettes: een reële bedrijfsinvestering

Investeren in een zelfbedieningswassalon is uw kans om een lage bedrijfsinvestering om te zetten in een winstgevende, duurzame en recessie-bestendige activiteit!

 

• Investeer in een winstgevend, makkelijk te starten bedrijf!

basic needZelfbedieningswasserettes kennen wereldwijd een gemiddeld rendement van 20 tot 25%. Deze significante winstgevendheid is te danken aan het feit dat er slechts een beperkte investering is in de commerciële activiteiten.

• Constante vraag

Het buitengewone succes van de wasserette-industrie is voornamelijk te danken aan de constante vraag voor dit type service. Wassen is een basisbehoefte. De klantloyaliteit voor zelfbedieningswasserettes wordt dus niet beïnvloed door economische schommelingen.

• Cash business

Zelfbedieningswasserettes werken alleen met contant geld of betaalkaarten. Dit vereenvoudigt uw boekhouding aanzienlijk, aangezien u over een gezonde cashflow beschikt en er geen sprake is van openstaande aflossingen.

• Geen personeelskosten

business cashVoor contante betalingen zijn betalingsterminals nodig. De geavanceerde technologie van Speed Queen maakt het echter mogelijk om deze op afstand te beheren, net als de rest van de apparatuur. Omdat men dus niet fysiek aanwezig hoeft te zijn blijven personeelskosten uiterst laag.

Met een Speed Queen wasserette investeert u in een moderne, eenvoudige onderneming die u weinig tijd kost.

® Gedeponeerd handelsmerk van Alliance Laundry Systems LLC
© 2018 Alle rechten voorbehouden