Alliance Laundry Systems, wereldleider in wasserettes

Speed Queen is een handelsmerk van Alliance Laundry Systems.

Met meer dan 100 jaar ervaring in wasserettes is Alliance Laundry Systems wereldleider in professionele wasserijdiensten. Alliance brengt alle topmerken uit de professionele wasserij-industrie samen. De groep levert zijn klanten de beste producten en diensten in alle sectoren gerelateerd aan zijn kernactiviteit: zelfbedieningswasserettes, wasmachines in appartementencomplexen, wasserettes op locatie, maar ook wasmachines en drogers van professionele kwaliteit voor huishoudelijk gebruik. Alliance telt meer dan 2900 werknemers, verdeeld over bijna 500 km2 aan  kantoor- en fabrieksruimte.

Alliance, laundry equipment world leaderHet assortiment van de groep is zeer ruim en modern en is constant in ontwikkeling. Het omvat bijvoorbeeld wasmachines, drogers en strijkijzers die tot de meest betrouwbare en duurzame apparaten op de markt behoren. Alle producten van Alliance doorstaan een rigoreus ontwikkelingstraject en zeer uitgebreide tests die ervoor zorgen dat ze tot de meest vertrouwde en duurzame producten op de markt behoren. Deze professionele wasserij-apparatuur wordt zowel in wasserettes gebruikt als in gedeelde wasfaciliteiten in appartementencomplexen of militaire bases en in geïntegreerde wasvoorzieningen in hotels, woon-zorgcentra, gevangenissen en andere instituten.

Het succes van Alliance is verder gebaseerd op een wereldwijd netwerk van meer dan 800 erkende distributeurs en leveranciers van wasserijdiensten.

HEALTHCAREOm zijn positie van wereldleider in de professionele wasserette-industrie te handhaven en te versterken, is Alliance bovendien voortdurend op zoek naar nieuwe diensten om te leveren en nieuwe kansen om te ontwikkelen. Naar aanleiding hiervan heeft de groep besloten om zijn eigen gespecialiseerde concept op het gebied van financiële service en wasserijdiensten op te zetten, zoals de wassalonmodules. ALS heeft verder een eigen opleidingsinstituut opgericht (ALSU – Alliance Laundry  Systems University) en biedt daarnaast een uniek serviceprogramma voor klanten onder de naam ‘Customer One’.

® Gedeponeerd handelsmerk van Alliance Laundry Systems LLC
© 2018 Alle rechten voorbehouden