Nummer 1 in automatische wassalons

Speed Queen is het best gekende wassalonmerk ter wereld. We beschikken over de nodige middelen en toewijding om u meer wasapparatuur, service en ondersteuning te bieden dan welke andere leverancier dan ook.

Onze betrouwbaarheid en de mogelijkheden die zijn ontstaan door onze wereldwijde aanwezigheid op deze markt vormen de basis van een zeer winstgevend, algemeen bewezen en recessiebestendig bedrijfsmodel.

Ook investeerders en ondernemers in Europa kunnen vanaf nu van dit bedrijfsconcept profiteren, met volledige en doorlopende operationele ondersteuning.

In elke fase van het Speed Queen wassalonconcept wordt de nodige ondersteuning geboden – van het selecteren van de juiste locatie en inrichting van het pand, de apparatuur en de inrichting tot het gebruik van het Speed Queen merk, lokale marketingsjablonen, praktische administratieve procedures, formulieren en rapporten. Deze unieke kant-en-klare oplossing is de eenvoudigste investering die u ooit gemaakt hebt!

Ondersteund door de grootste leverancier van wasapparatuur ter wereld: Alliance Laundry Systems

Speed Queen is onderdeel van Alliance Laundry Systems – de grootste leverancier van wasapparatuur ter wereld. Het bedrijf levert niet alleen producten en diensten voor wassalons, maar is ook marktleider in de sector van industriële wasserijen en levert aan de grootste hotelketens en zorginstellingen.

Als wereldwijde marktleider met meer dan 100 jaar ervaring op de wasserijmarkt, beschikt Alliance over de middelen om ongeëvenaarde ondersteuning aan Speed Queen. te bieden. Dit omvat voortdurende investeringen in het ontwikkelen van nieuwe producten en productiemogelijkheden, een zeer ervaren onderzoeks- en ontwikkelingsteam, interne financiering, een eigen ontwerpafdeling, een uniek testlaboratorium, toonaangevende trainingen en klantenservice van het hoogste niveau.

® Gedeponeerd handelsmerk van Alliance Laundry Systems LLC
© 2018 Alle rechten voorbehouden