Onze wasserettes

Speed ​​Queen-wasserettes onderscheiden zich door hun strakke en functionele ontwerp, hun kleuren en gastvrije sfeer, hun ongeëvenaarde service en hun ideale locatie. Omdat Speed ​​Queen het verschil maakt.

De zelfbedieningswasserettezoeker

Op zoek naar een wasserette bij u in de buurt? Zoek niet verder, onze wasserettezoeker geeft u een lijst van alle tot nu toe geopende Speed Queen-wasserettes.

U krijgt een interactieve kaart van uw wasserette en praktische informatie: openingstijden, prijzen, aangeboden diensten en was tips en -trucs.

Gebruik de wasserettezoeker

De zelfbedieningswasserettezoeker
onze wasserettes

Diensten die we aanbieden in onze wasserettes

Gebruikerservaring is cruciaal in onze sector, vanaf de keuze van materialen over de ergonomie van de machines tot en met de aankleding van onze wasserettes en de diensten die ze bieden. Speed ​​Queen staat garant voor professionele was- en droogresultaten zonder beschadiging van uw wasgoed.

Onze machines zijn ontworpen om wasgoed in recordtijd te verwerken met een beperkt water- en energieverbruik. Bezoek onze pagina Wasservices voor meer informatie over de diensten die Speed ​​Queen-wasserettes aanbieden.

Bezoek onze pagina Wasservices voor meer informatie

Neem contact op met onze experts.

Contacteer ons

Speed Queen

Onze betrouwbaarheid en de mogelijkheden die zijn ontstaan door onze wereldwijde aanwezigheid op deze markt vormen de basis van een zeer winstgevend.

Alliance Laundry

LDL Equipment BvBa
Europalaan 60-64
9800 Deinze (België)