Zoek de dichtstbijzijnde wasserette

Met de Speed Queen’s Wasserettezoeker kunt u de wasserij vinden die zich het dichtst bij uw huis bevindt. Vul de naam van uw stad in het zoekveld in en u krijgt de lijst met wasserettes op postcode gesorteerd.

Voor elke zelfbedieningswasserette zal een gedetailleerde beschrijving de volgende informatie bevatten: adres, telefoonnummer, openings- en sluitingstijden, soorten beschikbare machines, aangeboden diensten en prijzen. Een fotogalerij geeft u een overzicht van de wasserij, terwijl een Google-kaart u precies laat zien hoe ver het bij u vandaan is.

   De machines in onze wasserette

   Met de Speed Queen was- en droogmachines kunt u grote hoeveelheden wasgoed tegelijk wassen en drogen.

   Wasprijzen

   De tarieven van onze wasserettes zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het gebruikte soort machine, maar wij kunnen u altijd de beste prijs- en kwaliteitsverhouding garanderen. De tarieven voor diensten variëren, afhankelijk van de machinebelasting en de lengte van de was-/droogcyclus.

   De door onze wasserette aangeboden diensten

   U kunt behalve de beschikbare machines ook andere diensten vinden: Wi-Fi, een ontspanningsruimte, kinderspeelplaats, tv, automaten met wasmiddelen en waspoeder… Elke wasserette is anders en sommige hebben enkele of al deze diensten. De gedetailleerde informatie over elke Speed Queen-wasserette geeft ook aan of het cameratoezicht heeft en of er parkeergelegenheid in de buurt is. U kunt zien welke betalingsmogelijkheden worden geaccepteerd (creditcard, loyaliteitskaart en/of contante betaling).

   ® Gedeponeerd handelsmerk van Alliance Laundry Systems LLC
   © 2018 Alle rechten voorbehouden