Alliance Laundry Systems, de professionele wasserettespecialist

Speed ​​Queen is een handelsmerk van Alliance Laundry Systems.

professionele wasserettespecialist hotels

Alliance Laundry Systems is simpelweg de wereldleider in de productie van professionele wasapparatuur, en dit al meer dan 100 jaar. Alliance LS verenigt ‘s werelds toonaangevende merken in wasapparatuur voor hotels en de commerciële wasserijsector en stelt dagelijks alles in het werk om zijn klanten de best mogelijk producten en diensten te kunnen aanbieden in elke sector waarin het actief is: zelfbedieningswasserettes, gemeenschappelijke woningen, geïntegreerde wasserettes, maar ook professionele wasmachines en wasdrogers voor thuisgebruik.

De Alliance Laundry Systems Group stelt meer dan 2500 mensen te werk in ruim 140.000 vierkante meter aan kantoorgebouwen en geavanceerde productie-eenheden over de hele wereld.

De Groep beschikt over een compleet en modern productassortiment dat voortdurend evolueert. Het bevat bijvoorbeeld wasmachines of wasdrogers en strijkmachines die bekend staan als de meest betrouwbare en duurzame op de markt.

Deze geavanceerde wasfaciliteiten worden gebruikt in zowel wasserettes als gemeenschappelijke wasserijen in residentiële gebouwen, op militaire basissen, in geïntegreerde wasserijen voor hotels, bejaardentehuizen, gevangenissen en andere instellingen.

professionele wasserettespecialist healthcare

Om zijn positie als wereldleider in de professionele wasserijsector te kunnen behouden is Alliance Laundry Systems voortdurend op zoek naar nieuwe diensten en ontwikkelingskansen. De groep heeft zijn eigen financieringsdienst ontwikkeld, net als gespecialiseerde wasserijconcepten zoals wasserettemodules. ALS heeft ook een trainingsacademie opgericht (ALSU – Alliance Laundry Systems University) en biedt een ongeëvenaard klantenserviceprogramma: Customer One.

Neem contact op met onze experts.

Contacteer ons

Speed Queen

Onze betrouwbaarheid en de mogelijkheden die zijn ontstaan door onze wereldwijde aanwezigheid op deze markt vormen de basis van een zeer winstgevend.

Alliance Laundry

LDL Equipment BvBa
Europalaan 60-64
9800 Deinze (België)