Het Speed Queen-concept

Het Speed Queen-wasseretteconcept is meer dan gewoon het aanbieden van een dienst. Het is een daadwerkelijk partnerschap.

Een wasserette openen

Wij brengen uw wasseretteproject tot leven. Wij staan aan uw zijde vanaf het prille idee tot de grote opening. De experts van Speed Queen helpen u bij de keuze van het gebouw, de inrichting van het salon en het opstellen van het businessplan.

Noot: Natuurlijk zorgen wij ook voor de uitrusting van uw wasserette!

Het Speed Queen-concept

Uw wasserette renoveren

Wij kunnen u ook helpen uw wasserette te moderniseren en uit te rusten met de beste machines op de markt.

Kiezen voor professionele wasmachines van Speed ​​Queen betekent minder bedrijfskosten, minder onderhoudskosten en minder stilstand. Onze geavanceerde uitrusting en het slanke, moderne ontwerp van het Speed ​​Queen-concept dragen bij aan de klantentevredenheid en dus klantentrouw.

Modulaire zelfbedieningswasserettes

U hebt vrijwel geen personeelskosten. De uiterst geavanceerde machinetechnologie van Speed ​​Queen maakt een compleet beheer op afstand mogelijk, waardoor het veel minder nodig is om fysiek aanwezig te zijn in de wasserette. Wasserettemodules bieden ook een ongeëvenaarde flexibiliteit, want ze kunnen binnen enkele dagen worden verhuisd.

Noot: Het modulaire formaat is ruimtebesparend en daardoor ideaal voor installatie in supermarkten of drukke winkelcentra.

Neem contact op met onze experts.

Contacteer ons

Speed Queen

Onze betrouwbaarheid en de mogelijkheden die zijn ontstaan door onze wereldwijde aanwezigheid op deze markt vormen de basis van een zeer winstgevend.

Alliance Laundry

LDL Equipment BvBa
Europalaan 60-64
9800 Deinze (België)