Bij het opstarten van uw eigen wasserette staat u er niet alleen voor

Omdat uw succes ook voor ons telt, helpen wij u om uw Speed Queen wasserette zo winstgevend mogelijk te maken.

• Analyse en selectie van de locatie

Het antwoord op de vraag: “Hoeveel geld kan ik verdienen met een wasserette?” hangt in grote mate af van de locatie. Dankzij onze geografische data en ervaring in de industrie kunnen wij u helpen de perfecte locatie te vinden voor het opzetten van uw eigen Speed Queen wassalon (of meerdere!).

• Ondernemingsplan wasserette

Financieel onderzoek is een tweede cruciale stap voor het openen van uw Speed Queen zelfbedieningswasserette. Ook hierbij bieden onze experts hulp en begeleiding om een volledig, gedetailleerd en realistisch ondernemingsplan voor uw wasserette op te stellen.

• Ontwerp van de faciliteit en selectie van de apparatuur

SPEED QUEEN STFRUCTUOS 08Dit is de kern van onze business. Uw wassalon moet niet alleen een welkome uitstraling hebben maar ook zo efficiënt mogelijk zijn, en dat bereikt u niet alleen met een goed ondernemingsplan voor uw wasserette. Wij zijn experts in het bepalen van het aantal benodigde wasmachines en drogers, en het type. Ook plaatsen we de apparatuur in uw zaak voor een zo effectief mogelijk resultaat. Maar dat is nog niet alles: wij regelen ook de decoratie en de reclameborden voor buiten. Deze bestaan uit moderne panelen die makkelijk herkenbaar zijn en waarmee u uw zelfbedieningswasserette eenvoudig kunt promoten.

• Marketingsupport

De locatie is gevonden, het ondernemingsplan voor uw wasserette goedgekeurd, de wasmachines en drogers geïnstalleerd…. Nu is het alleen nog een kwestie van klanten! Bij het opstarten van uw eigen Speed Queen zelfbedieningswasserette ontvangt u tevens een ruime selectie aan marketingmaterialen, zoals:

  1. Pakketten voor de winkelopening
  2. Extern display
  3. Zichtbaarheid op onze websites
  4. Advertentievoorbeelden voor gedrukte media (kranten, tijdschriften)
  5. Suggesties voor directe marketing
  6. ….

• Technische ondersteuning

Ons wereldwijde netwerk stelt ons in staat in recordtijd te reageren op uw verzoek om/ behoefte aan technische ondersteuning. Een gesmeerd lopende wassalon is immers de sleutel tot uw succes!

® Gedeponeerd handelsmerk van Alliance Laundry Systems LLC
© 2018 Alle rechten voorbehouden